Misyonumuz:  Eğitime, kültürel ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak ve bireylerin hayatında fark yaratmak.

Menü Bar Kurumsal

Vakıf Yönetmelik

PAYLAŞMA ve DAYANIŞMA’’ DÜSTURUNU benimseyen SAYIN AİLESİ ve ŞİRKETLER GRUBU olarak hayır işlerini düzenli bir şekilde yürütebilmek amacıyla 2022 yılında SAYIN EĞİTİM BİLİM SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER VAKFI’ nı kurduk.

Vizyonumuz: Bütün insanlığın dünya nimetlerinden ve haklarından eşit faydalandığı bir toplum oluşturmak.

Temel Değerlerimiz: İnsan Sevgisi ve Saygısı, Paylaşma, Dayanışma, Öncülük, Samimiyet

Faaliyet Alanlarımız:

• Eğitim
  • Kültür-Sanat
  • Sosyal Değişim

Sayın Vakfı faaliyetlerini malvarlığından sağlanan gelirler ve Sayın Şirketlerinin bağışları ile sürdürmektedir.