Misyonumuz:  Eğitime, kültürel ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak ve bireylerin hayatında fark yaratmak.

Menü Bar Kurumsal

Vakfın Amacı

Vakıf; ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan gelişmiş bir toplum olabilmek, Türk milletinin ortak inanç ve değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla;

1- Her seviyeden öğrenciye yönelik kurs rehberlik saha ve atölye çalışmaları, teknik gezi, eğitim materyali temin etme, staj yeri ve yurt imkanı bulma gibi eğitim öğretim süreçlerinin tamamlayıcı ve destekleyici hizmetler ve imkanlar sunmayı,

2- Lise ve Dengi okullardan mezun olup, öncelikle tıp ile teknik dallarda öğrenim yapan üniversite ve yüksekokullara kaydını yaptıran öğrencilere karşılıklı, karşılıksız veya koşullu burs vermeyi,

3- Bursiyerlerin öncelikli olmak üzere, öğrencilerin sergi, fuar, kongre, mesleki ağlarla buluşma, doğa kampı vb. sosyal, kültürel, mesleki ve akademik etkinliklere katılmalarına destek olmayı,

4- Bursiyerleri öncelikli olmak üzere, öğrencilere dönük kariyer planlama, rehberlik ve danışmanlık imkanları sunmayı, bu türden katkı sağlamak isteyenlerle öğrenci ve ebeveynlerini buluşturmayı,